om vi var med i bb

Vi hade tänkt ge er ett litet inlägg om vad vi skulle hitta på om vi befann oss i Big Brother huset. Först tänkte vi oss att vi skulle snorkla i poolen. men så ställde vi oss frågan: "är det verkligen vad vi skulle göra om vi befann oss där i huset?" nej, det hade vi troligtvis aldrig gjort. och efter att vi kommit till insikt med det, kom vi inte på fler saker vi skulle kunna tänkas göra som alla inte redan gör.

troligtvis, skulle vi tillbringa största delen av tiden med att kalasa på diverse tilltugg. med tanke på att det är vårt grandiosa fritidsintresse och att big brother huset skulle vara ett ypperligt tillfälle att leva ut det till fullo ser vi ingen anledning till att göra något annat?


eller nej just ja, vi kom inte på något annat att göra heller..

När man blir lite ensam drar man fram chirrepösen och VIPS så har man vänner.

Tillökning i familjen

Till vänster här ser ni lilla Jean-pierre som är vår adoptivson.  Han anlände för cirka två veckor sedan då han tidigare i livet blivit retad för sin homosexuella läggning som han upptäckte i tidig ålder. Vi ska göra allt för att få lille Jean-pierre att komma på fötter igen, och vi hoppas att ni med välvilja släpper in honom i värmen.

Han må va liten men har sitt falköga där han sitter. Pekar du på honom blir han lite blysam av sig men vi har sagt åt honom att hälsa iallafall.

adjöss!

En fördom är en vagabonderande åsikt utan synliga understödjande förmedlare.

Tack tantkim.blogg.se!

We Got The Power!

Låter bilden tala för sig själv, man håller sig ju uppdaterad om man säger så.
Vi säger bara, vi känner människor som känner människor som bär på makt.

Äntligen! Karin har precis fått hem sin Iphone 5, känns bra.



Iphone 5 slår 4:an med blåvalslängder

Makten går oftare från hand till hand än från huvud till huvud.

vi har kommit hem igen


Ja, det är sant som dem säger på stan...

 

trogna läsare

vi är tillbaka

 

varje mörk tunnel har ett ljust slut.